Ξενοδοχείο Anemes – Κυθηρα

From the Blog

Το Κουκλοθέατρο Κρήτης στα Κύθηρα

Κουκλοθέατρο Κρήτης

Κουκλοθέατρο Κρήτης

Με χαρά υποδεχτήκαμε το Κουκλοθέατρο Κρήτης στα Κύθηρα, ένα Κουκλοθέατρο διαφορετικό από τα άλλα: βασισμένο στις τεχνικές του Μαύρου Θεάτρου, του Muppet Show και του ταχυδακτυλουργού. Τρία νέα παιδιά με κέφι και όρεξη αποτελούν την ομάδα: Γιώργος Αναγνωστάκης,  Δήμητρα Κριτσωτάκη  και Γιώργος  Χρηστάκης.

Παρέα με την ξύλινη καρδιά του Πινόκιο, τον Τζεπέτο και το  Γρύλλο μας ταξίδεψαν  στον κόσμο των ανθρώπων. Μάγεψαν εμάς αλλά και τα πιτσιρικάκια των Κυθήρων.  Μας έκαναν να γελάσουμε και να πάρουμε μέρος στην παράσταση φωνάζοντας οδηγίες: “Σου πήρε το λουλούδι…” , “Πρόσεχε,  μην πας μαζί τους!!!”

Τους γνωρίσαμε σαν ταξιδιώτες   ένα καλοκαίρι στο Ανέμες.  Και είδαμε από κοντά την προσπάθειά τους να έρθουν στο Νησί να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Πέρυσι τελικά για πρώτη φορά μας παρουσίασαν τον Ψαροτρομάρα.

Ελπίζουμε  ο   καιρός, οι συγκοινωνίες και οι περιστάσεις να τους φέρουν και του χρόνου κοντά μας με μια νέα παράσταση (να καταφέρουμε να πιουμε και τη ρακή).  Και αισθανόμαστε πολύ ωραία που βλέπουμε νέους ανθρώπους να παίρνουν το ρίσκο  να έρθουν στον τόπο μας και να μας δίνουν  έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά το κουκλοθέατρο.

Καλά ταξίδια, παιδιά,  και  πάντα όμορφες παραστάσεις  στο Κουκλοθέατρο σας!!!

Οι φωτογραφίες από το το Facebook της ομάδας: https://www.facebook.com/Koyklo8eatro/

http://www.koyklotheatro.gr/info

Απάντηση