Ξενοδοχείο Anemes – Κυθηρα

Ξενοδοχείο

Outdoor view

Το Anemes Hotel είναι ένα Ξενοδοχείο Επιπλωμένων Διαμερισμάτων που βρίσκεται στην είσοδο του Αβλέμονα Έχει σχεδιαστεί με σύγχρονη αισθητική αντίληψη, προσαρμοσμένη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Κυθήρων.

Η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου, με την ήπια παρέμβαση εναρμονίστηκε με τις ιδιαιτερότητες του περιβάλλοντος και σεβάστηκε το ανάγλυφο του τοπίου, ώστε να προκύπτει ένα άρτιο κι ενοποιημένο σύνολο κτισμάτων και χώρου με ένταση και χαρακτήρα.

Αποτελείται από 12 δωμάτια με ατελείωτη θέα προς τη θάλασσα και απευθύνεται σε επισκέπτες που ξέρουν να απολαμβάνουν αυτά που αξίζουν.

Η Μέμα και ο Πασχάλης, οι ιδιοκτήτες, έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, άφησαν την Αθήνα και ήρθαν να μείνουν μόνιμα στα Κύθηρα. Με δέκα χρόνια πείρα στον τομέα του τουρισμού αισθάνονται περήφανοι για το ξενοδοχείο τους και για όλους  τους ενδιαφέροντες, νέους φίλους που έχουν περάσει από τη ζωή τους.

Ατελείωτες βουτιές στα καταγάλανα νερά του νησιού, γαστριμαργικές απολαύσεις στα ταβερνάκια του Αβλέμονα, καφεδάκι στο μαγευτικό λιμανάκι του χωριού, ποτάκι στο φεγγαρόφωτο, ψάρεμα, καταδύσεις, περιπατητικές διαδρομές, ξωκλήσια, θα γεμίσουν τις ώρες σας με νέες εμπειρίες.

Παροχές Ξενοδοχείου

 1. Υποδοχή ανοιχτή 16 ώρες, 7.00πμ-11.00μμ.
 2. Εσωτερική τηλεφωνική πρόσβαση επί 24 ώρες.
 3. Τηλεφωνικό κέντρο.
 4. Χώρο στάθμευσης υπαίθριος απέναντι από το ξενοδοχείο.
 5. Υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών.
 6. Υπηρεσία αφύπνισης.
 7. Room service 7.00πμ-11.00μμ.
 8. Κεντρικό χρηματοκιβώτιο.
 9. Πρόσβαση στο διαδίκτυο από κοινόχρηστους χώρους.
 10. Βιβλιθοθήκη
 11. Ιδιωτική ασφάλιση πελατών
 12. Στο Ξενοδοχείο πραγματοποιούντια σεμινάρια γιόγκα το μήνα Ιούλιο κατόπιν συνεννόησης για κλεισιμο θέσης.
 13. Καθημερινή καθαριότητα.
 14. Συχνότητα αλλαγής σεντονιών: κάθε 3 ημέρες.
 15. Συχνότητα αλλαγής πετσετών: κάθε 2 ημέρες.
 16. Πιο συχνή αλλαγή πετσετών κατόπιν αιτήματος.
 17. Καθαρισμός ρούχων (με χρέωση).
 18. Βοτανικός κήπος με αρωματικά φυτά των Κυθήρων.

Πρωινό

Καλημέρα! Το πρωινό σας είναι έτοιμο. Μόλις έχετε ξυπνήσει και στο τραπέζι  σας περιμένουν:  πίτες με παραδοσιακό φύλλο, φρέσκα αβγά,  μαρμελάδες, γλυκά φτιαγμένα από τα χεράκια μας με όλη την φροντίδα και την αγάπη μας.